Google Bard blir Gemini! 🤖
Google har precis lanserat en ny och förbättrad version av sin AI-assistent Bard, som nu heter Gemini (Baserat på dens spårkmodell Gemini PRO)!

Här är några av de viktigaste fördelarna med Gemini:

🗣 Flera språkmodeller: Gemini kan nu hantera flera språkmodeller samtidigt, vilket gör det möjligt att söka och bearbeta information på olika språk. Perfekt för dig som jobbar internationellt eller behöver hantera information på flera språk!

🔎 Förbättrad sökfunktion: Den nya sökfunktionen i Gemini är mer kraftfull och intuitiv än någonsin tidigare. Du kan nu hitta information snabbare och enklare, och få mer relevanta resultat. Gemini är 5 gånger snabbare än gamla Bard och Gemini har en noggrannheten på 98% jämfört med den tidigare 90%.

❗ Avancerade funktioner: Gemini har en rad avancerade funktioner som gör det möjligt att automatisera repetitiva uppgifter, skapa rapporter och presentationer, och till och med generera kreativa textformat som dikter, kod, manus, musikstycken, e-post, brev, etc.

🏞 Användarvänlig design: Gemini har en modern och användarvänlig design som gör det enkelt att komma igång och använda plattformen.

Är du redo att testa Gemini?